FANed tevreden over resultaten conceptversie NFC

Het bestuur van FANed, de alliantie van franchisenemers, kijkt tevreden naar de resultaten van de schrijfcommissie die de conceptversie Nederlandse Franchise Code (NFC) hebben opgesteld.

FANed-voorzitter Hans van Well constateert dat er een mooie basis ligt voor goede samenwerkingen en een duidelijke beschrijving van de wederzijdse rechten en plichten.

“Ik ben positief gestemd”, aldus Van Well. Als belangenbehartiger van detaillisten en franchisenemersverenigingen ziet hij met name meerwaarde in de rol van franchisenemersverenigingen die in de code benoemd staat. Met de achterban zal er zorgvuldig naar worden gekeken.

De NFC is vandaag gepresenteerd door de schrijfcommissie van de code. De schrijfcommissie bestaat uit vier gekozen sectorvertegenwoordigers. Zij zijn representanten van enerzijds de franchisegevers en anderzijds de franchisenemers.

Tot en met 28 juli is er gelegenheid om inhoudelijk op de code te reageren. Op 3 september wordt de definitieve code aangeboden aan minister Kamp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s